"Vele jaren ervaring in de tentenverhuur en partverhuur branche"

Tents & Events


Heeft u interesse of vragen?
Bel ons (0314)-365007

Alu-frame tenten

alu tenten met luxe uitstraling

Alu-Frame Tenten met luxe uitstraling

Onze Alu-Frame Tenten zijn 10 meter breed en kunnen steeds verlengt worden met 5 meter. (10x10m, 10x15 meter etc). Deze Alu-Frame Tenten hebben een professionele en luxe uitstraling en kunnen met- en zonder systeemvloer gehuurd worden. 

alu frame tent met harde zijwand

Alu-Frame Tent met harde zijwanden

Ook kunnen wij u onze Alu-Frame Tenten aanbieden met harde zijwanden & glaspanelen. Ze zijn verkrijgbaar bij onze alu-frame tenten en entree-pagodes. Deze wanden zijn nog beter bestand tegen harde wind en kou en geven natuurlijk ook een mooie en luxe uitstraling en zijn voorzien van entree- en nooddeuren.

Alu frame tent met een pagode tent

Gekoppeld met een pagode tent

Voor een verassend effect kan er aan iedere gewenste zijde van de Alu-Frame Tent een pagode tent gekoppeld worden, al dan niet met harde wanden en/of entree deuren Deze pagodetent kan dan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld garderobe, entree of horeca onderkomen.

Apreski alu frame tent

De Apres-Ski Party Tent!

 Voor een feest die geheel in wintersportstijl moet komen biedt Thijssen Tenten- & Partyverhuur de Apres-Ski Party Tent.Deze tent die in verschillende groottes verkrijgbaar is bij ons is geheel in de stijl van de apres-ski. Eventueel met verlenging van buitenterras, hekwerk en bierbanken/tafels.

Alu-Frame Tent met luifel en buitenterras

Alu-Frame Tent met luifel en buitenterras

Ook hebben wij de mogelijkheid de Alu-Frame Tent uit te breiden met een luifel waardoor wij een overdekt buitenterras creëren. Hieronder kunt u uw gasten een gezellig onderkomen bieden met bijvoorbeeld een lounge-set en BBQ.

Heeft u interesse of vragen? Bel ons (0314) 36 5007 Offerte